صنعت پالایش و پخش از زمان آغاز بهکار دولت سیزدهم، تغییر مسیر از سوختمحوری صرف، به سودمحوری را با نگاه به تکمیل زنجیره ارزش و توجه به صنایع پاییندستی آغاز کرده است.
مردادماه امسال همسو با افزایش همکاریهای شرکت ملی نفت ایران و بورس انرژی کشور شاهد موج عرضههای این شرکت در تالارهای بینالملل و داخلی بورس انرژی بودیم که سبب صادرات بیش از ۱۰۷.۵ میلیون دلار حاملهای انرژی و فرآوردههای نفتی شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با همکاری یک شرکت دانش بنیان، موفق به بومی سازی کارتخوانهای سامانه هوشمند سوخت شد.
مشاور اقتصادی نماینده ایران در امور افغانستان در گفتوگو با فارس گفت: به درخواست مکرر مقامات افغانستان و برای کاهش بهای سوخت ترانزیت گازوئیل از خاک ایران به مدت یکماه به افغانستان آزاد میشود.
وزرات دارایی افغانستان در بیانیهای با اشاره به دستور کار سفر هیئتی دیپلماتیک و تجاری از این کشور به ایران، اعلام کرد که افغانستان به منظور کنترل و کاهش نرخ مشتقات نفتی در بازارهای این کشور، مقدار 350 هزار تن مشتقات نفتی از ایران وارد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فراوردههای نفتی درباره تولید بنزین پتروشیمی بیان داشت: اکنون تولید بنزین در پتروشیمیها نداریم قبلا هم چنین چیزی نبوده است مثلا قبلا ریفرمیت از پتروشیمیها دریافت میشد، اینها مولفههای تولید بنزین هستند و نه خود بنزین.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، از تامین سوخت نیروگاهی در ایام افزایش مصرف برق به موازات افزایش نظارت بر مجاری عرضه برای مبارزه با قاچاق سوخت خبر داد.
دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان فراوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: اینکه قیمتها باید باتوجه به افزایش قیمت جهانی انرژی باید تغییر کند، درست است، اما اینکه چگونه میتوان این کار را انجام داد که جامعه دچار تنش نشود، بسیار اهمیت دارد.
صفهای طویل در برخی از جایگاههای سوخت خراسان جنوبی برای دریافت گازوئیل این روزها تبدیل به معمایی شده که مسئولان امر پاسخ به چرایی آن را در قاچاق سوخت میدانند.